BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Friday, June 3, 2011

genap setahun

assalamualaikum semua. selamat hari jumaat. lelaki2 yang beragama islam tu jgn pula buat2 lupa nak pergi solat jumaat ye. ohoi! boleh tahan gempak juga isu budak yang tak ada dara tapi ada maruah diri. mintak2 sgt semua benda2 tak elok nie dijauhkan.

hehe tak ada apa sebenarnya nak cerita, cuma nak bagitahu sekarang nie dah genap setahun dah belajar dekat kolej. tu je. hehe. tak sangka pula masa cepat berlalu. rasa macam baru je habis spm. rasa2 mcm baru je masuk sem1 nie. hehe.

insyallah kalau diberi panjang umur lagi nie, tahun depan habislah belajar diploma. tu pun kalau tak ada yang terkantoi fail exam ke atau blablabla. hehe. minta dijauhkanlah. hehe.

hari nie punya blog just ringkas2 mcm lepak dekat pantai je. huhu. lamanya tak pergi pantai. dalam otak nie dah boleh bayang dah suasana yang tenang dengan angin pun yang sodap, hehe. puasa pun tak lama dah lagikan kan kan. kepada kaum hawa semua, dah ganti puasa ke belum tu? baik ganti balik ye^^

syoknya nak puasa, boleh jadi baik. penatlah jadi jahat nie kan. ok tu je nak ngomel. hehe. terima kasih kerana membaca.

15 Orang Kena Tampar:

Awan Biru said...

Argh... Awan tak nak kena tampar sis.

Semoga sis berjaya dalam semua lapangan yang ceburi. :)

Yay, tak lama lagi puasa.

Cantik header.

WuMing said...

Masa blajar... blajar kaw..kaw.. Dulu WuMing lepas kerja sambung belajar(Part Time).. Sibuk tau... Kerja... tau lah kan?..Alin berpeluang blajar...Tumpukan perhatian...Slamat maju jaya..

Alin said...

Awan : heheh. xbaik main tampar2 nie. hehe. tQ. seronokkan nak puasa dah nie. hehe. cantik header? haha oklah kot. hhee ;P

Alin said...

baiklah, abah! :D

WuMing said...

Hah....!!! Abah?...Tengok lah gambar dalam entri kenali WuMing... Sanggup panggil abah ker?

Ain Zulaikha said...

budak 14 tahun kat akhbar metro dah keluar berita dia..

Simpleblanklife said...

pergh, setahun dah blaja kolej..aku pun baru abeh tahun pertama kat u haa...penat woo belajar, tapi aku suka je. selagi belajar, aku ditanggung..HAHA :D

Alin said...

WuMing : sdh. hehe. gurau2 jela pggl abh ;P

Alin said...

Ain Zulaikha : terharu nya blogger femes komen blog alin. oh yeke? pdn mukalah dgn bdk tu. -,-

Alin said...

simple : degree eh? bestnya. bljr btul2 g tau. hehe

Syuxer said...

emm..weh belajar rajin2 tau..:)..jangan main2 plak..budak tuh arap2 insaf..bf dia patut bertuah coz setakat ni xde lagi orang wat report polis atas dakwaan merogol bawah umur..undang2 tetap undang2..

anyway..tq singgah blog saya..:)..follow u..

Budak Botak said...

He3, Bdk Botak singgah sini...

Entry terbaru -> Cara Mudah Dapat Pekerjaan Cara Feilim Mac An Iomaire - 99.99% Berjaya... (",)

Alin said...

syuxer : insyallah. doa2kn sy berjaya ye. hehe

Alin said...

Botak : ok ok :D

Solihin Zubir said...

blajar rajin2.. jgn kantoi smpai kena repeat sem plak nnt.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...