BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Sunday, March 27, 2011

alhamdulillah

assalamualaikum semua. selamat berhujung minggu. syukur alhamdulillah follower aku dah tercapai 50 follower. memang sebelum nie nak target 50 org dlm masa sebelum dan akhirnya tercapai juga. terima kasih kepada nickasyraf yang telah menjadi follower alin yang ke-50.


terima kasih juga atas keikhlasan anda memfollower blog alin yang tak seberapa nie. seperti pengguna blog yang lain juga, aku pun naklah juga lepas nie makin meningkat yang menfollow aku. ok itu sahaja. terima kasih kerana membaca.

3 Orang Kena Tampar:

Awan Biru said...

Tahniah sis. Nampaknya blog sis semakin laris.

Faizal Syukri @ Peja said...

huhu, Peja jadi follower ke 52... terlajak 2...

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...