BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Monday, July 11, 2011

bernyanyi bersama result :)

Assalamualaikum semua. Hari jumaat tu, kolej aku cuti sebab lecture tak bagi semua bebudak kolej keluar. Haha memang ramailah menyirap bebudak nie nak keluar enjoy2 dengan pakwe/awek/member2 dioarang kan. Cuti pasal apa? hek eleh dah terang-teranglah pasal himpunan BERSIH 2.0 tu.

Fikir punya fikirlahkan, bagus juga tak keluar rumah. Teperap je dalam rumah dengan keluarga. Hah bila masa lagi nak lepak2 dengan keluarga tersayang, betul tak?

Ok topik aku nie bukan nak cakap pasal apa yang terjadi, cuma satu je, sebagai orang yang beragama Islam nie sama-samalah kita bersolat dan berdoa agar rakyat Malaysia mendapat keadilan sama rata dan hidup aman damai sepeti dulu, amin^^



Hari ini blog aku nak cerita biasa-biasa jelah. Pasal karaoke online dekat internet. HEhe. Yelah kan pressure dengan kerja banyak atau apa2 jelah yang buat kauorang pressure, sambil2 rasa penat tu  boleh release pressure kauorang tu dengan berkaraoke. boleh tampar di SINI

Sabtu kelmarin baru dapat result final exam untuk sem 3 pendek. Alhamdulillah result ok, tak ada fail. hehe :P







nie pun tengok dekat online website kolej. Hari sabtu mana boleh keluar pasal himpunan BERSIH tu. huhu.

Sedih tak dapat A, dapat B je. huhu. Takpe lah kan. Usaha tanpa putus asa, mesti boleh je. hehe.


Sekarang nie pun masih lagi dalam sem 3 tapi sem panjang pula. Kalau ditengok dalam result aku, masih tak tahu berapa cGPA aku dapat berapa.

psshhh... meh la tengok satu video baik punya nie. nie link aku bagi kauorang tengok puas-puas lepastu pendapat kauorang dalam video tu, terpulanglah. Pendapat masing-masingkan.

tampar SINI

Bosan dengan blog aku, tahu tak pe :P
Terima kasih kerana membaca.

8 Orang Kena Tampar:

haikalblank said...

hahaha enjoy letew dah kuar result....canteeekkk....blanje gua karok lak k pasnih...hehhe

*tanak tgk video! abeh cepat brudband aku nanti...HAHA

Alin said...

hahah skrg tengah memekak karok nie bai! hahaha. eleh berukband ko, ko tak byr memanglah. hahaha. santailah. lalalala! :P

WuMing said...

Dapat A ker..B ker.. tak apa...asalkan pass. Dah tak kenaulang..Masa kerja nanti pelajar cemerlang tak semesti nya pekerja cemerlang..Teruskan usaha..

Alin said...

hehe double meaning tu ayt. huhu. yela yela. terima kasih :D

She's Gee said...

betul kate encik Wuming tu. Teruskan usaha lagi..

btw, try tgok video ni..

http://youtu.be/V2oNh6uHbe4

http://youtu.be/uqRwnhyCl24

ketepikan imej pakcik ni, fikir2 kan ape yg dye cakap... ^^

Alin said...

hai tQ sbb komen. pasal isu 'ketepikan imej pakcik' tu tgk video ulg tyg byk kali ke tgk? BERSIH dah tgk? sy hormat awk sebagai org yg lebih tua dr sy tp kan kita manusia kan, so seadilnya kita dgrlah dua-dua belah pihak. :)

WuMing said...

Eh... tak lah... Betul... WuMing cakap... Masa kerja... Pencapaian akademik kita bukan penting sangat... Asalkan ada mana-mana kelulusan dari kolej, universiti, atau mana-mana pusat pengajian lahh...Dah boleh kerja.. Kalau kita rajin... Ada orang tak ada apa pun.. tapi pandai Bodek.. pun dah naik... Tapi kita tak mau laa buat sampai macam tuu..kan..kan..?

Alin said...

WuMing : yg tu mmg dh tau, tp alin belum bekerja lg so kena fahamlah situasi alin skrg nie ialah seorg pelajar kolej. konfem2lah alin nak exam cemerlang. alin bljr pun parent yg tanggung. so kalau alin main2, kn namanya mcm xkenang budi parent alin kan kan. pasal kerja, memang ye dan betul apa yg wuming ckp, cuma alin nak bls balik apa2 jasa pun parent alin dah bagi dekat alin. so nk buat diaorang bangga, alin kenalah skor gred2 gempak. alin pun bukanlah pandai manapun tp xslhkan kalau kita nak parent kita senang hati dgn kita kan kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...