BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Tuesday, June 21, 2011

hahaha

hai assalamualaikum semua. hehe. lama tak update blog. maaflah ye, sibuk sangat dengan assignment bagai tu tak ada masa nak update. hehe.

hari nie aku punya blog, just nak tunjuk beberapa video yang ada dekat youtube. kelakarlah juga. gelak besar jugalah aku tengok. hahaha. dalam vc yang aku tunjuk nie semua superheroes dari jepun. ala semua orang kenal kot cerita cybercop, suria perkasa hitam, gaban dll.

malas nak cerita panjang, tengok jelah vc dekat bawah nie. hahaha. yang mana dah tahu atau dah pernah tengok, sila senyap sudahhhh leee. :)








ok terima kasih kerana membaca. bye :P


8 Orang Kena Tampar:

Budak Botak said...

He3. Semuanya menggamit memori...

Entry terbaru -> Summer Solstice Di Muka Depan Google.com... (",)

Awan Biru said...

Lama tak dengar berita. Cantik background.

Semua itu menggamit kenangan masa kecil dulu.

WuMing said...

Dalam dok sibuk boleh layan Youtube lagi ni kira ok ni...
Oh..kasar..oh kasar.. Dah Susaaaah... Ka..ha..ha.. Lawak..Clip nombor ni.. dulu pernah tengok cerita ni

Alin said...

WuMing : hahaha bodoh punya video klip nie. xD

Alin said...

Budak Botak : hahaha nie semua zaman2 abang sy. mana2 budak yg lahir tahun 80-an, memang femeslah cerita2 nie dulu.

Alin said...

Awan : lama kot pakai background nie. hehe bz sikit lah awan :D

Nur Fannun said...

len mcm je lirik lagu cite2 tu..kelakar..

Alin said...

fanun : hehe xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...