BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Wednesday, May 25, 2011

segmen : blog inspirasiku


segmen ini di buat untuk memberi penghargaan kepada para blogger yang memberikan insipirasi kepada anda untuk berblog dan yang membuka hati anda untuk membuat blog..

syarat penyertaan:

 follow SINI
 buat entri bertajuk 'SEGMEN: BLOG INSPIRASIKU" dan letak banner
cerita siapa yang memberi inspirasi kepada anda untuk berblog, nyatakan siapa blogger tersebut (seorang sahaja) Burungman , sy cuma menjadi silent reader je pd blog beliau. blog dia sgt best. byk info pengajaran psl blog dia. sybnrnya x pernah terfikir pun nak buat blog tapi sebelum nk buat blog selalu singgah blog dia. yg lg gempaknya, dia nie sebaya sy rupanya. tak sangka cara penulisannya buat sy tertarik ingin membuat blog seperti dia. dialah inspirasi sy utk berblog :')
 post entri dan letak link entri anda di ruangan komen
terbuka kepada semua blogger untuk menyertainya
tarikh tutup: TIADA

4 Orang Kena Tampar:

Simpleblanklife said...

Asal aku tak terlihat lagi blog dia. aku baru usya macam stylo. trimas. Kau bagi aku idea untuk penuhkan malam nih. HAHA

Alin said...

uish jgn bgtahu dkt burungman tu sudahlah. malu lah kalau dia tahu Alin hari2 stalker blog dia. hehe :P

genkconer said...

terima kasi join... ^_^

Alin said...

sesama ^________^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...