BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Friday, May 20, 2011

KONTEST SENYUMAN TAHAP MENGGODA

assalamualaikum. huhu sekarang dah masuk contest yang ketiga pula aku join hari nie. hehe. mcm dah gian pula nak join contest2 semua nie. blogwalking punya blogwalking, terjumpalah seorang pemilik blogger nie yang bernama SYAFIK COKLAT (nama dia sama dengan nama lecturer aku, huhu). kontestnya adalah berkenan dengan KONTEST SENYUMAN TAHAP MENGGODA


  yang nie bukan gambar aku ye. yang ni pelakon korea cerita Boys Over Flower


CARA-CARA NAK SERTAI :
1. NAK FOLLOW AKU KE TAK KE LANTAK KORANG LAH , TAPI TINGGALKAN LINK KALAU TAKNAK FOLLOW AKU .
2.TULIS ENTRY PASAL KONTEST NIH
2.LETAK GAMBAR AWEK DI ATAS TUH DALAM ENTRY KORANG TUH
4. LETAK GAMBAR KORANG YANG MENGGODA SENYUMANNYA (TAKMAU NAMPAK GIGI)
5. TULIS KENAPA KORANG YANG HARUS MENJADI PEMENANG
6. DAH SIAP , TARIKH TUTUP KONTEST NI 20 JUN 2011

ok ini baru betul gambar aku. hehe.



adehhhh~ malu gila beb tayang muka sebenar dekat semua orang lebih-lebih lagi dekat tuan tanah punya yang buat kontest nie. dalam blogger nie aku pakai gambar pun black/white je. tak suka tunjuk muka sebenarnya tapi sebab nak join kontest2 yang ada dalam blogger2 nie dan ingin menghargai jasa blogger yang buat kontest bagai, hati aku nie teringin juga nak join kontest, boleh kan? hehe

pada tuan tanah iaitu encik syafik, Alin sendiri pun tak pasti adakah ni gambar terbaik yang alin boleh bagi dan  tak tahu kalau nie gambar senyuman menggoda. encik syafiq yang jurinya, encik syafiklah yang tentukan.

kenapa harus jadi pemenang? adehhhh~ susahnya nak menjawab nie. bagi Alin lah kan, nie cuma sekadar pendapat Alin sahaja, bagi Alin semua yang ada dekat muka bumi nie semua indah2 belaka. tapi Alin  tahu nie cuma adat pertandingan, jadi Alin rasa mungkin kenapa harus jadi pemenang sebab Alin jenis tak kuat senyum lebih2 lagi dekat budak laki tapi bila Alin betul2 ikhlas senyum lbh2 lagi dekat laki, dari situ boleh nampak diaorang memang tergoda dengan senyum Alin, agaknyalah. hehe.

Alin tak terkejut kalau Alin bukannya juara senyum tahap menggoda, yang penting puas dapat join semua segmen yang semua blogger2 anjurkan. dari situ juga dah boleh buat alin tersenyum menggoda nak ikut join segmen. jangan lupa disebabkan satu senyum kitalah boleh membuatkan kita bahagia dan termasuk dengan orang disekeling kita. hehe.

pesanan encik Syafik  : jangan letak gambar orang lain , tuhan tak suka orang menipu.

4 Orang Kena Tampar:

WuMing said...

Senyuman Alin yang Menggoda jejaka seMelaya....Harap-harap Alin menang lah... Aku sokong engko...

Alin said...

WuMing : jejaka semalaya? hoho. mcm aku dhsyt sgt pula. HAHA! terima kasih krn menyokong! happy blogging :D

Simpleblanklife said...

hahaha fewwit, fewwit....tergoda nyah....hahaha guraw2...:P

Alin said...

penampar mao? haha. xde hal lah der! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...