BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Friday, May 20, 2011

jambatan gantung yang terhebat

assalamualaikum semua. selamat hari jumaat. esok aku last exam, yeay! haha. mudah-mudahan dapat jawab semua masa exam esok. huhu. sekarang petang-petang mesti hujankan? huhu sedap sikit sejuk-sejuk nie kalau cuaca berbahang je kan.

ok kauorang nampakkan tajuk entri yang aku tulis tu? huhu. jambatan gantung nie memang stail gilalah weh. tak percaya, jom tengok!





















stail kan? haha! gila bahaya betul nak lalu lintas guna jambatan macam nie. kalau nak tahu jambatan nie ada dekat Tasik Borit Pakistan dan dinamakan "Hussaini". walaupun dah teruk kaw2 dah jambatan nie tetapi nie jelah satu-satunya untuk penduduk pedalaman orang Pakistan ingin ke bandar-bandar besar Pakistan. sian pun ada, miskin benarlah pula sampai jambatan jadi mcm gitu rupanya. huhu.

terima kasih kerana membaca. komenlah sekali. nak lagi best tekan je button 'like' facebook  nie. tak susah pun. terdesak? huhu sampai hati ckp mcmtu. hehe


10 Orang Kena Tampar:

ir yien said...

sangat menakut kan ...
ngeri..

Alin said...

irbyien : haha. tau xpe :p

Awan Biru said...

Selamat menduduki peperiksaan.
Tak sanggup Awan nak lalu. Gayat...

Alin said...

Awan Biru : oh terima kasih :D

MAT SOM said...

Wanita Yang hamil berani ke lalu sini?

daddyzkool said...

ini betul2 gila...gayat aku...

Alin said...

MAT SOM : hoho. tak tahulah tu pula. hehe.

Alin said...

daddyzkool : cuba lari dekat jmbtn tu, mesti tak gayat dah. alih2 terus jatuh. ngeh3 :P

Simpleblanklife said...

S! apa siot nak lalu lagi macam nih...berani bai...dah macam kuih batang buruk aku tengok kayu dia..haha untung malaysia masih mewah lagi. jambatan gantung pun lagi kuat dari tali gantung

Alin said...

Simpleblanklife : kuih batang buruk? haha. apakah? kalau byk duit sedekah lah dekat negara diaorang tu. hehe. ke berkenan nak singgah kat negara diaorang tu. ngeh3 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...