BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Saturday, July 2, 2011

i love you TRANSFORMERS

assalamualaikum semua. ohoiiiiiii!! hari nie semua mesti ramai jekan tgk movie TRANSFORMERS. ahri khamis tu aku dah pergi tengok dahhhhh (haha gebang je ayt nie). sebab hari khamis haritu takde kelas, so cepat-cepat jelah aku terus gerak nak tgk movie.

haha best tak terkatalah ceritanya. cuma ayt bhs melayu dlm sarikata cerita TRANSFORMERS nie agk kelakar bila nak baca. mcm lahanat je. wakaka.

akhirnya mampus je megatron tu kena belasah dengan optimus. taknak cerita lebih, baik kauorang pergi tengok sendiri. baru ada feel wehhhh..

bukti sah yg sohih(ayt gebang sekali lagi :D ) beli tiket, wakaka





dpt tak minuman nie masa nak tgk movie. kalau takde pergilah klcc. haha kantoi pula pergi klcc. hehe :P







nie bkn mainan, betul punya maa^^


bumblebee sentiasa di hati. ngee~






ok terima kasih kerana membaca :) blog aku dah bosan kan. maaf bebanyak sgt sibuk sekrang nie. nie semua assignment tak nak lepaskan aku. huahuahua :P



26 Orang Kena Tampar:

Fadzmie Mohamad said...

Gambar Optimus Prime dengan Bumblebee tu real size ke? Woah.

# masihkah kita ingat? #

Alin said...

ye maa~ ^_^

Solihin Zubir said...

cool gila kalo dpt drive lori tu.. haha..

ardy said...

Ak pun nak tengok juga Transfomer tu.. >_<

Alin said...

solohin : huhu. tp cuma dpt tgk je :)

Alin said...

ardy : pergi, xlrg pon :)

sergeant keroro said...

jeles!! ganu xde wayang T.T

Alin said...

pergilah kat pahang. kalau sggup turunlah. hehe.

haikalblank said...

transformers 3D memang gempak...cuma tak puas hati megatron mati senang2 je...HAHA

Budak Botak said...

Adeiiii xda masa nk tgk lagi (sebenarnya xda orang nak ajak, ha3)...

Entry terbaru -> Dibogelkan Depan Orang Ramai - Apa Perasaan Korang Kalau Kena?... (",)

Alin said...

haikal : haha okla tu. xyah ganas2 sgt :p

Alin said...

botak : pergi sendiri je. feel tgk tu mmg best^^

Adam Idris said...

belum tengok lagi transformers, huhu

Nur Syazana Mohammed Sani said...

teringin nak g tengok ,. tapi mak xbagi ,. alasan > da nak exam ><

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/support-me-pliz.html

Alin said...

Adam : ada masa terluang nanti pergilah tgk dgn member2 ke atau gf ke. ehem..feel mmg best tg transformers nie^^

Alin said...

Syazana : i will :)

Syuxer said...

patutnya awk cilok je kereta bumblebee tuh heheh

Cik Aish said...

suka bumble bee..isau je aritu tgk..ingtkan bumble bee mati..haish..suspen

Alin said...

syuxer : agak berat kalau sy cilok^^

Alin said...

aish : xmungkin punya. kesygn semua org kot :P

WuMing said...

Tak tunggu WuMing pun....

Alin said...

WuMing blk kmpg mcmne nk ajk kn? ^^

Awan Biru said...

Gigit jari sajalah Awan nengoknya. Nak tonton, sini tiada pawagam. Nak tunggu DVD, tunggu 5 tahun baru sampai sini.

Alin said...

Awan : awan tggl dekat pantai timur ke? kalau mcmtu, xdelah sampai 5thn nak tggu. 3bln pon dah keluar dah dvd tp yg cetak rompak punya lah. hehe :P

Awan Biru said...

Cetak rompak tak bestlah.

Alin said...

tahulah awan kayakn nk beli yg ori je. tgk pon sekali je. dh tu kata kt tmpt awan xde wygkn. cetak rompak jela. huhu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...