BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

ShoutMix chat widget

Thursday, May 26, 2011

cara-cara ingin membetulkan wall facebook



mula-mula sekali tu bagi sesiapa yang ada fb tu sign in mcm biasalah, lepastu kauorang akan nampak wall pada fb kauorang. apa yang patut kauorang buat ialah, klik saja pada most recent dan klik pada edit option yang bersebelahan dengan news feed. kalau tak tahu klik pada gambar dekat atas.




lepastu akan keluar mcm gambar dekat atas tu dan klik saja pada all of your friends and pages/friends and pages you interact with the most.




ikut je arahan mcm dlm gambar dekat atas lepastu save. tak lama mana pun kauorang akan tengok balik dekat wall kauorang akan keluar semua status member2 dlm friends list kauorang yang kauorang ingat orang tu tak pernah on9 ke dan blablabla ada dekat wall kauorang. kalau tak selama nie bila buka wall je balik2 orang yang sama je kan. jadi akan keluar sekali fanpage yang kauorang like pun akan keluar dekat wall kauorang. jadi apa-apa perkembangan kauorang nak tahu, semua ada dekat wall kauorang. senang kan? mungkin ada sesetengah ada yang dah tahu benda nie lama mcm akulah dah tahu tapi tak teringat nak buat. bagi yangtak  tahu tu, boleh ikut macam yang aku ajarkan tadi. ok selamat mencuba. terima kasih kerana membaca. hehe

6 Orang Kena Tampar:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

wah ,. time kasih kerane share ^^ boleh try nie =)

Alin said...

sesama. hehe. sharing is caring. hehe :P

Tao | Slayerz said...

waaa.. thnx for sharing too~

WuMing said...

Ok... nanti try tengok... tapi dah lupa Password dah... Semalam clear cookies... smua pun clear... FB jarang buka... Kurang minat...

Alin said...

Tao | Slayerz : no problemo~ hehe

Alin said...

WuMing : tak minat udoh! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...